elcigg som bara fungerar i Sverige

Så du vill börja med e cigg och lära dig sluta röka?

Då har jag information om e cigg för dig här. Idag ska vi lära oss att fylla på och ladda e cigg. Och samtidigt som vi ska lära oss att använda eller röka på den som en vanlig användare.

Enligt forskningen som nu pågår i ämnet så finns det många fördelar att man använder en e cigg. Studier gjorda av forskare och läkare världen över menar på att genom att använda en vanlig e-cigg. Så både förbättrar du hälsan och minimerar skaderisken för lungsjukdomar och andra åkommor som den vanliga cigaretten annars medför.

Packa upp din e cigg

När du fått din hem din hårdvara så ska du först packa upp den. Och kontrollera så att alla delarna följer med i ditt paket. Det kan vara extra batterier, förångare och andra reservdelar. När du väl gjort det ska du plocka av skyddsplasten och alla andra skyddande plast.

e cigg

Ladda batterier

Kommer din e cigg med separata batterier. Så bör du också ha en extern batteriladdare som du nu ska börja använda. Tänk på att vända polerna rätt så att du inte laddar dom åt fel håll. Är det så kallade 18650 batterier eller starkare så bör du vara extra försiktig. Och verkligen kontrollera så att allting sitter rätt innan du börjar ladda.

Fylla på e-juice

Medans batterierna laddar så kan du börja fylla på med e-juice. Och det gör du oftast genom att droppa den rakt i tanken på din e cigg. Att handla e-juice är enkelt och det finns många sidor på internet som säljer bra och billig sådan.

Använda den till att sluta röka

När du ska sluta röka med e cigg så är det kanske ett av de bästa metoderna idag. Du får både känslan och röken men samtidigt också nikotinet som så många rökare kräver. Det finns tusentals ja kanske miljontals olika smaker att välja emellan.